Politikë

Cili duhet të jetë qëndrimi i PD me ambasadoren amerikane Yuri Kim? Berisha: I mirë

Cili duhet të jetë qëndrimi i PD me ambasadoren amerikane Yuri

Sali Berisha thtë se kjo shpallja non grata nga SHBA dhe procesi gjyqësor që do nisë ndaj sekretarit të DASH Antony Blinken, nuk duhet të ndikojë tek PD dhe se partia dhe Ambasada Amerikane me ambasadoren Yuri Kim duhet të kenë marrëdhëniet më të mira.

"Qëndrimin më të mirë të mundshëm që është natyrisht. Unë jam për marrëdhënie të mira, shumë të mirë, por vetëkuptohet që harmonizimi i platformave dhe objektive është një çështje që kërkon kohë".

Cili duhet të jetë qëndrimi i PD me ambasadoren amerikane Yuri