Shtypi i Ditës

Zgjedhjet dhe deti, dy kryetemat e gazetave sot

Zgjedhjet dhe deti, dy kryetemat e gazetave sot

Zgjedhjet 2021 dhe çështja e detit me Greqinë janë ky kryetemat e gazetave sot, 4 shtator 2020.

Zgjedhjet dhe deti, dy kryetemat e gazetave sot

Liberale në faqen e parë shkruan: “Hileja greke me ishujt” dhe në shkrim është një analizë e Profesor Xhezair Zaganjorit.

Zgjedhjet dhe deti, dy kryetemat e gazetave sot

Kurse Gazeta Shqiptare ka në krye deklaratën e Bashës për taksën e sheshtë si dhe deklaratën e Ramës për ministrat.