Shtypi i Ditës

Zgjedhjet 2021 në krye të gazetave sot

Zgjedhjet 2021 në krye të gazetave sot

Zgjedhjet janë në qendër të Gazetës Liberale sot: hapja e listave 100% dhe heqja e koalicioneve parazgjedhore. Kurse si nëntitull është çështja e Kosovës.

Zgjedhjet 2021 në krye të gazetave sot

Ndërkaq Gazeta Shqiptare ka në qendër kontratën e prishur me kompaninë greke dhe më pas deklaratën e ministres së Arsimit Besa Shahini tek Euronews Albania, për largimin e saj nga Shqipëria në fund të këtij mandati.

Zgjedhjet 2021 në krye të gazetave sot