Shtypi i Ditës

Tema kryesore e gazetave sot 'Listat e zgjedhjeve'

Tema kryesore e gazetave sot 'Listat e zgjedhjeve'

Gazetat sot kanë në kryetitull çështjen e listave të hapura të zgjedhjeve dhe mosdakordësimin e palëve dje, në mbledhjen e radhës të Këshillit Politik.

Tema kryesore e gazetave sot 'Listat e zgjedhjeve'

Tema kryesore e gazetave sot 'Listat e zgjedhjeve'

Tema kryesore e gazetave sot 'Listat e zgjedhjeve'