Shtypi i Ditës

Gazetat komentojnë Ramën në Durrës si spostim për Dakon dhe letra e Yuri Kim si daulle për kë ka vesh të dëgjojë

Gazetat komentojnë Ramën në Durrës si spostim për Dakon

Dy çështje kanë marrë vëmendjen e titujve të medias në letër. Këto redaksi kanë parë me kuriozitet zhvendosjen e Edi Ramës në Durrës ku kërkon një mandat të tretë për PS-së. Liberale hapet me titullin e madh:

“Rama sposton Dakon”.

Gazetat komentojnë Ramën në Durrës si spostim për Dakon

Kjo gazetë e komenton si spostim për Vangjush Dakon, i cili mbetet një faktor në Durrës dhe pak kohë më parë u zgjodh edhe në struktura.

Mbetet për t’u parë.

Letra Yuri Kim do të ishte titull i madh nëse Edi Rama me Asamblenë e ditës së djeshme s’do kishte marrë të gjjthë vëmendjen.

Ambasada Amerikane i dërgoi një letër dje Edi Ramës dhe Lulzim Bashës, dhe nuk është hera e parë që Yuri Kim dërgon habere për cilësinë e emrave të kandidatëve. Ajo ka thënë se do të flasë dhe me emra. Po mirë do të ishte ta bënte pa u futur në lista dhe të sqarohet cilët janë emrat që amerikanët nuk duan. Jo se nuk dihen, por pse s’flasin me emra?!

Gazetat komentojnë Ramën në Durrës si spostim për Dakon

Gazetat komentojnë Ramën në Durrës si spostim për Dakon