Showbiz

Dy fjalë nga David Letterman për shuplakën e Oscar

Dy fjalë nga David Letterman për shuplakën e Oscar

Prezantuesi dhe producenti i njohur David Letterman ka reaguar publikisht për ndodhinë e bujshme në Çmimet Oscar, ku Will Smith goditi me shpullë Chris Rock. David, i cili më parë parë ka prezantuar Academy Award tha se atë natë kur ai drejtonte spektaklin askush nuk u godit dhe përfundoi me fjalët ”Zoti e bekoftë Amerikën! Zoti e Bekoftë Academy Award!”.

"Dua të flas pak për atë që ndodhi në Academy Awards mes Will Smith dhe Chris Rock dhe njerëzit do të thonë, ‘Dave, po ti çfarë di për këtë’. Unë do t’ju kujtoj që dhe unë kam prezantuar The Academy Award. Mendoni si të doni për performancën time, por ajo që unë dua të them është se askush nuk u qëllua atë natë kur unë prezantova. Kaq kisha. Zoti e bekoftë Amerikën! Zoti e Bekoftë Academy Award!"