Politikë

Berisha tallet me Bashën në posterin e protestës së 7 korrikut

Berisha tallet me Bashën në posterin e protestës së 7

Në 7 korrik dhe në orën 7, -që përkon me 7 shumëzim 7, lapsusin e famshëm të ish-kryetarit të PD-së, Lulzim Basha, - do të jetë dita dhe ora e protestes së thirrur nga opozita.

“7×7 arsye bëjnë 49 (dhe jo 42)! Boll më me kauza të shitura!”, shkruhet gjithashtu në fletëpalosje.