Aktualitet

Tinka Kurti në spotin e ri të PS: Shqipërisë i duhet Edi Rama. Ai nuk ndalet kurrë!

Tinka Kurti në spotin e ri të PS: Shqipërisë i duhet Edi

Pas të madhit Robert Ndrenika, në spotin e ri të Partisë Socialiste është shfaqur Tinka Kurti. Përmes zërit të saj, ajo fton të votohet PS dhe Edi Rama, si njeriu që nuk ndalet kurrë.

“Kur lumenjtë dalin nga shtrati. Kur sëmundja kërcënon jetën tonë. Kur përballemi me kohë më të vështira. Shqipërisë i duhet Edi Rama. Ai nuk ndalet kurrë. Ai lufton për ne dhe punon për Shqipërinë. Si askush tjetër”, thotë Tinka Kurti.