Aktualitet

Fotoja para 20 vjetësh, Lulzim Basha dhe Aurela në Holandë

Fotoja para 20 vjetësh, Lulzim Basha dhe Aurela në Holandë

Ai me kostum pa ndonjë ndryshim me pamjen që ka sot ndërsa bashkëshortja Aurela me kapelë, perla dhe një xhaketë që të kujton disi stilet e familjeve mbretërore.

Lulzim Basha shkruan:

'Janar 2001 në Holandë, para se të ktheheshim në Shqipëri. 20vjet më parë'!

Fotoja para 20 vjetësh, Lulzim Basha dhe Aurela në Holandë

Po ndërkaq edhe bashkëshortja Aurela e cila gjithnjë ka qenë tejet e rezervuar është bërë me aktive në Instagram. Fotoja është postuar edhe prej saj. Ndërsa bie në sy që poston edhe pjata që i gatuan vetë.

Fotoja para 20 vjetësh, Lulzim Basha dhe Aurela në Holandë

Fotoja para 20 vjetësh, Lulzim Basha dhe Aurela në Holandë

Nuk dihet nëse kjo prezencë e Aurelës është vetëm për fushatën e bashkëshortit të saj apo ka vendosur përgjithnjë të braktisë anonimatin dhe të krijojë një urë komunikimi online.

Fotoja para 20 vjetësh, Lulzim Basha dhe Aurela në Holandë

*Tiranapost.al.