Showbiz

Postimi prekës i vëllait të Kate Middleton pas diagnostikimit të saj me kancer

Postimi prekës i vëllait të Kate Middleton pas diagnostikimit

Për Kate reagoi publikisht Mbreti Charles, Harry dhe Meghan, madje edhe kryeministri Rishi Sunak. Po askush nuk ia kalon dy fjalive prekëse e inkurajuese të vëllait të saj James Middleton.

Postimi prekës i vëllait të Kate Middleton pas diagnostikimit

"Ndër vite kemi ngjitur shumë male bashkë. Si një familje do ta ngjitim edhe këtë", shkruan James Middleton në Instagram me një foto fëmijërie që i përshtatet kaq shumë edhe statusit të tij.