Aktualitet

Linda Rama intervistë ekskluzive për Ilva Taren: Gratë profesioniste në media janë vlerë e pazëvendësueshme

Linda Rama intervistë ekskluzive për Ilva Taren: Gratë

Sonte në një intervistë ekskluzive Linda Rama flet për pushtetin, opozitën në shtëpi me Edi Ramën, misionin e mandatit dhe për gratë në politikë.
Ndërkaq para kësaj interviste ajo ka paralajmëruar bashkë me një status për gazetaren Ilva Tare e cila pak ditë më parë njoftoi largimin nga ekrani për t’ju dedikuar familjes. Linda Rama shkruan:

'Me ilven, gazetaren që trajton me profesionalizëm lajmin, analizën, opinionin dhe ekranin! Gratë profesioniste në media, janë vlerë e pazëvendësueshme në përpjekjen e vështirë për standard mediatik në shërbim të publikut #Respekt Ndiqmëni në Euronews Albania, sonte ora 21.00'.


Linda Rama intervistë ekskluzive për Ilva Taren: Gratë

*Tiranapost.al.