Tech

Amazon ndalon dërgesat me pakicë në Rusi dhe ndërpret Prime Video

Amazon ndalon dërgesat me pakicë në Rusi dhe ndërpret Prime
Amazon ka pezulluar aksesin në Prime Video në Rusi dhe ka ndaluar porositë me pakicë për klientët në Rusi dhe Bjellorusi, tha kompania.

Përveç kësaj, Amazon, nuk po shet më New World, video-lojën e e lançuar së fundmi, e cila preferohet në Rusi.

“Duke pasur parasysh situatën e vazhdueshme në Rusi dhe Ukrainë, ne kemi ndërmarrë veprime shtesë në rajon”, tha Amazon në një postim në blog . "Ne kemi pezulluar dërgimin e produkteve me pakicë për klientët me bazë në Rusi dhe Bjellorusi dhe nuk do të pranojmë më klientë të rinj AWS me bazë në Rusi dhe Bjellorusi dhe shitës të palëve të treta të Amazon. Ne po pezullojmë gjithashtu aksesin në Prime Video për klientët me bazë në Rusi dhe ne nuk do të marrim më porosi për New World, e cila është e vetmja lojë video që shesim direkt në Rusi."

Tiranapost.al