Lajme nga Bota

Si rrallëherë, Kate dhe William bëjnë një koment politik

Si rrallëherë, Kate dhe William bëjnë një koment

Lufta që ka shpërthyer në Ukrainë, ka detyruar mbretërorët britanikë, Kate dhe ëillam që të bëjmë një reagim. Janë në anën e Ukrainës dhe Zelensky-t, mikut të tyre që për herë të fundit e takuan në tetor të 2020-ës.

Si rrallëherë, Kate dhe William bëjnë një koment

“Në tetor 2020 patëm privilegjin të takojmë Presidentin Zelensky dhe Zonjën e Parë për të folur për shpresat dhe optimizmin e tyre për të ardhmen e Ukrainës.

Sot jemi krah Presidentit dhe të gjithë popullit të Ukrainës, ndërsa ata luftojnë me guxim për atë të ardhmen. W & C”, shkruajnë Duka dhe Dukesha.