Lajme nga Bota

‘Adolf Putin’. Muret e Rusisë mbushen me grafite

‘Adolf Putin’. Muret e Rusisë mbushen me grafite

Protestat janë ndaluar në Rusi dhe disa protestues janë arrestuar. Ata u ngritën në ditën e parë të pushtimit rus ndaj Ukrainës. Kurse sot kanë gjetur një formë tjetër për të protestuar, përmes grafiteve. Muret janë mbushur me foto të Hitlerit dhe foto të Putin me mustaqet dhe flokët e Hiterit.

‘Adolf Putin’. Muret e Rusisë mbushen me grafite

‘Adolf Putin’. Muret e Rusisë mbushen me grafite

‘Adolf Putin’. Muret e Rusisë mbushen me grafite

‘Adolf Putin’. Muret e Rusisë mbushen me grafite

‘Adolf Putin’. Muret e Rusisë mbushen me grafite

Prej tre ditësh tashmë, Rusia ka hedhur terror dhe raketa mbi Ukrainën.