Lajme nga Bota

Foto/ E premtja e Ukrainës nën flakë e terror

Foto/ E premtja e Ukrainës nën flakë e terror

Kanë kaluar 48 orët e para dhe Ukraina është futur në ditën e tretë të luftës. Më poshtë jane një sërë fotosh që dëshmojnë si ishte e premtja e djeshme nën terrorin e luftës dhe bombardimeve.

Foto/ E premtja e Ukrainës nën flakë e terror

Foto/ E premtja e Ukrainës nën flakë e terror

Foto/ E premtja e Ukrainës nën flakë e terror

Foto/ E premtja e Ukrainës nën flakë e terror

Foto/ E premtja e Ukrainës nën flakë e terror

Foto/ E premtja e Ukrainës nën flakë e terror

Foto/ E premtja e Ukrainës nën flakë e terror

Tiranapost.al