Lajme nga Bota

Agjencitë e OKB-së pezullojnë operacionet në Ukrainë

Agjencitë e OKB-së pezullojnë operacionet në Ukrainë

Agjencitë e OKB-së dhe partnerët humanitarë po pezullojnë operacionet në Ukrainë "për shkak të përkeqësimit të situatës së sigurisë".

OKB-ja dhe partnerët e saj do të ruajnë praninë e tyre në të gjithë vendin dhe do të rifillojnë punën "pasi ta lejojë situata", tha Zyra e OKB-së për Koordinimin e Çështjeve Humanitare.