Lajme nga Bota

Dy luftëtarë ukrainas martohen në një pikë kontrolli pranë Kievit

Dy luftëtarë ukrainas martohen në një pikë kontrolli

Mediat e huaja kanë shfaqur disa imazhe që tregojnë dy luftëtarë ukrainas që martohen në një pikë kontrolli pranë Kievit.

Dy luftëtarë ukrainas martohen në një pikë kontrolli

Anëtarët e Forcave të Mbrojtjes Territoriale të Ukrainës, Lesia Ivashchenko dhe Valerii Fylymonov, janë fotografuar gjatë ceremonisë së tyre të dasmës më 6 mars.

Dy luftëtarë ukrainas martohen në një pikë kontrolli

Tiranapost.al