Evente

Një mbrëmje Rock në Parkun Olimpik të Tiranës

Një mbrëmje Rock në Parkun Olimpik të Tiranës

Yjet e muzikës rock do të bashkohen në një koncert spektakolar më 9 dhjetor, nga ora 18:00, në Parkun Olimpik të Tiranës. Grupet e njohura si "Asgjë sikur dielli", Peter Pan Quartet, Offchestra, Coreleoni dhe Eugent Bushpepa do të shpalosin hitet e tyre më të mira për publikun.

Muzika rock ka qenë gjithmonë një burim i jashtëzakonshëm i energjisë dhe shprehisë së lirë. Ajo ka pasuar rrugën e saj të ndritshme duke përcjellë mesazhe kundër racizmit dhe duke qenë pjesë e ngjarjeve historike si rënia e Murit të Berlinit dhe zhvillimet demokratike në shumë vende të botës.

Në këtë koncert të pazakontë, muzika rock do të shpalosë fuqinë e saj të pakrahasueshme për të frymëzuar dhe bashkuar njerëzit. Shumë të rinj dhe të reja identifikohen me këtë stil jetese, duke shprehur veten përmes veshjeve, sjelljes dhe mënyrës së tyre të jetesës.

Muzika do të jetë e gjallë, ndërsa Yjet e Muzikës Rock do të bëhen bashkë në një harmoni të paharrueshme pasditen e 9 dhjetorit në kryeqytet.