Evente

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë

Kush e humbi dje Natën e Bardhë?

Në sheshin “Skënderbej”, siç traditë prej vitesh, njerëz u nblodhën për të festuar.

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë

Këngëtarë shqiptarë si Noizy, Luiz Ejlli, Elvana Gjata, Ylli Limani, Samanta Karavella, Capital T, Kida, MC Kresha, Elgit Doda dhe Romeo Veshaj, Stine, Varrosi, West Side Family, Buta mbajtën gjallë atmosferën.

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë

Mbrëmja kulmoi me një spektakël fishekzjarresh.

Një fotoalbum për ata që e humbën Natën e Bardhë