Evente

Festa në Pallatin e Brigadave ku të ftuarit veshën vetëm dy ngjyra

Festa në Pallatin e Brigadave ku të ftuarit veshën vetëm dy

Pallati i Brigadave priti mbrëmë përfaqësues nga Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi, kryetarët e komunave anëtare të UBSHR-së, bashkive të Shqipërisë, komunat Arbëreshe, komuniteti shqiptar në SHBA etj.

Festa në Pallatin e Brigadave ku të ftuarit veshën vetëm dy

Festa në Pallatin e Brigadave ku të ftuarit veshën vetëm dy

Krahas personaliteteve të larta politike dhe përfaqësuesve të shqiptarëve anekënd botës, nuk munguan as artistë të njohur. Tenori nga Maqedonia Reme Lalaj dhe Vikena Kamenica performuan disa nga këngët e njohura.

Festa në Pallatin e Brigadave ku të ftuarit veshën vetëm dy

Festa në Pallatin e Brigadave ku të ftuarit veshën vetëm dy

Festa në Pallatin e Brigadave ku të ftuarit veshën vetëm dy

Festa në Pallatin e Brigadave ku të ftuarit veshën vetëm dy

Në ceremoni të pranishëm ishin dhe Ermal Meta, Mentor Haziri, Jonida Maliqi.
Ra në sy dhe prezenca e Albana Osmanit dhe Fjodora Fjorës.

Festa në Pallatin e Brigadave ku të ftuarit veshën vetëm dy

Festa në Pallatin e Brigadave ku të ftuarit veshën vetëm dy

Festa në Pallatin e Brigadave ku të ftuarit veshën vetëm dy

Të gjithë të ftuarit zgjodhën të respektonin ngjyrat e kësaj feste, ngjyrat e flamurit, duke zgjedhur të kuqen, të zezën, ose të dyja bashkë.