Ekonomia

112 dollarë një fuçi naftë. Sa ka shkuar karburanti sot në Shqipëri?

112 dollarë një fuçi naftë. Sa ka shkuar karburanti sot

Lufta ruse në Ukrainë dhe sanksionet e vendosura nga perëndimi ka sjellë krizën e tyre dhe në çmimin e karburantit.

Aktualisht në bursë, 1 fuçi naftë kushton 112 dollarë.

112 dollarë një fuçi naftë. Sa ka shkuar karburanti sot

Në Gjermani, litri i naftës sot ka shkuar 1.9 euro.

Po në Shqipëri?

112 dollarë një fuçi naftë. Sa ka shkuar karburanti sot

112 dollarë një fuçi naftë. Sa ka shkuar karburanti sot

112 dollarë një fuçi naftë. Sa ka shkuar karburanti sot

Fotot janë shkrepur nga LSA, në disa prej karburanteve në Tiranë.