Intervistat e Mirës

Video-podcastet e Mirës sugjerimi i së dielës! Ja tre për sot

Video-podcastet e Mirës sugjerimi i së dielës! Ja tre për

Video-podcastet e editores së Tiranapost Mira Kazhani kanë qenë risia e këtij viti në website, por që ngjallën interes që në fillimet. Personazhe të zgjedhur në bazë të historisë personale, tema të forta, dhe një qasje tjetër në intervistim, drejt rrëfimit, dëgjimit sidomos. Gjatë verës do ju sugjerojmë çdo të dielë personazhe nga arkiva e Youtube dhe Spotify, bashkë me personazhet e javës deri në fund të korrikut.

Orinda Huta dhe rrëfimi i saj njerëzor për kalvarin e përpjekjeve e për t’u bërë nënë, ka berë për vete ndjekësit e podcastit.

Video-podcasti me Orinda Hutën

Por të rinjtë mund të dëgjojnë edhe Sara Kara-jn, apo pse jo edhe Primo Shllakun. Këto tre propozime i keni për sot në Spotify, dhe YouTube.

Video-podcasti me Sara Kara-jn

Video-podcasti me Primo Shllakun

Të dielë të bukur!