• Shqip
 • English
 • E enjte, 22 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Showbiz Të gjitha

  Askush s`mund ta detyrojë Adrolën të puthet a të mos puthet


  Adrola puthi djalin në buzë dhe ndjekësit në Instagram shpërthyen me lloj e soj fyerjesh. Nuk është hera e parë që një prind puth fëmijën në buzë dhe nuk është as hera e parë që kryqëzohet nga të tjerët.

  aaa

  Fshirja e fotos pak ditë më parë nga ajo çuditi dhe u duk sikur kishte kuptuar gabimin,(nëse mund të jetë i tillë), por jo. Adrola e ka ripostuar dhe këtë herë e zhgënjyer dhe krenare. Ajo u zhgënjye nga njerëzit që e sulmuan dhe shkroi qartë se askush nuk mund t`i japë këshilla sesi t`ia shprehë dashurinë fëmijës së saj. Nëse bëhet fjalë për këshilla mbi rritjen po, por shprehja e dashurisë nuk ka receta të gatshme.