Lajme nga Bota

Anonymous dërgon një video-mesazh për të gjithë rusët

Anonymous dërgon një video-mesazh për të gjithë

Grupi i hakerave kibernetike Anonymous ka publikuar një mesazh të krijuar posaçërisht për të arritur qytetarët rusë, duke u kërkuar atyre që të ngrihen kundër Putinit dhe ta largojnë atë nga pushteti.

Sipas The Guardian në klip thuhet:

Ju jeni duke u bllokuar pas një perde të hekurt propagande, me qeverinë tuaj që përpiqet t'ju pengojë të jeni pjesë e bisedës ndërkombëtare, nga frika për atë që mund të zbuloni.

Regjimi i Vladimir Putin ka kryer krime lufte në pushtimin e tij të fundit në Ukrainë , i cili ka shkaktuar një krizë masive refugjatësh dhe vdekje të panumërta.

Është një situatë e tmerrshme në të cilën jeni vënë, por opsioni juaj i vetëm për të parandaluar kolapsin e afërt ekonomik dhe luftën e mundshme botërore është të ndërmerrni veprime për t'i rezistuar luftës dhe regjimit të Vladimir Putin.

Putini e ka bërë popullsinë ruse si një sakrificë. Në këtë pikë, mënyra më paqësore që mund të përfundonte ky konflikt do të ishte që populli rus të ngrihej kundër Putinit dhe ta largonte atë nga pushteti.

Tiranapost.al