Aktualitet

Simbolika e qyqes në reagimin e Edi Ramës, pas shpalljes Non Grata të Sali Berishës

Simbolika e qyqes në reagimin e Edi Ramës, pas shpalljes Non Grata

Edi Rama nuk ka reaguar siç do e prisnin shumë të tjerë, por ka reaguar siç do priste një pjesë që njeh ironinë, talljen dhe simbolikat e kryeministrit.

Ai ka përdorur qyqen, zogun që ne e njohim si lajmësin e të keqes.

Por nga ana tjetër ka përdorur në postimin e tij, në rubrikën “Beautiful Albania”, mesazhin se Shqipëria po fluturon në drejtim e duhur dhe se po bëhet e bukur.

Ky është një interpretim i redaksisë, postimi lexohet sipas këndvështrimit.

Simbolika e qyqes në reagimin e Edi Ramës, pas shpalljes Non Grata

Lexoje në këtë link