YouPost

Rregulli numër një që duhet të ndjekë gjithkush që po ndahet

Rregulli numër një që duhet të ndjekë gjithkush që

Po ndahesh me të? E di se cili është rregulli numër 1? “Mos kontakto”. As me të, as me familjarët apo miqtë rreth tij. Asnjë bisedë, asnjë mesazh, asnjë koment dhe asnjë zile telefoni. Asgjë!

Hapi i parë fare është: bllokoji numrin!

Mund të jetë e vështirë të bllokosh numrin e ish-it, por jo e pamundur.

“Po të mos i kisha bllokuar numrin nuk do kisha vazhduar kurrë jetën time përpara”.

“Unë e bëj gjithmonë. Është diçka që ka 100% efekt. Mos fol më kurrë as me të e as për të”.

“Padyshim që na lëndonte të dy, por ndryshe as nuk do ishim shëruar nga ndarja e as nuk do ishim rritur”.

Këto janë deklaratat e disa vajzave që e provuan këtë metodë dhe janë dëshmitare se sa efekt ka.

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al