Videopodcast

Të shesësh pa reklamë

Historia e një djali shqiptar si Lorent Gordi

Të shesësh pa reklamë

Në këtë episod kam takuar Lorent Gordin. Zakonisht histori si e tija të duken se nuk para ndodhin në Shqipëri, me përjashtim të trampolinave politiko-mediatike. Jashtë këtij rrethi është e vështirë të ngrihesh mbi realitetin e të gjesh një vend për veten.

Lorenti sot është CEO i Philip Morris për Shqipërinë e Kosovën, por historia e tij ka nisur nga një aplikim në një kafe internet, dikur të frekuentuara shumë nga të rinjtë e viteve 2000. Nisi si agjent shitjesh dhe dyqan më dyqan kuptoi se kishte lindur për të shitur.

Ky episod të kujton se zell e dëshirë të kesh dhe nuk ka rëndësi ku ndodhesh, në Montreal apo Tiranë, kush punon ia del.

Të shesësh pa reklamë

Podcasti "Zë me Mirën"

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen e editorit

Çdo shtrembërim i fakteve online do të ndiqet në rrugë gjyqësore