Tech

Tiktok vjen me ndryshime këtë fundvit

Tiktok vjen me ndryshime këtë fundvit

TikTok po bën përditësime të mëdha të kamerës dhe efekteve që do të përmirësojnë videot tuaja. Të enjten, më 16 dhjetor, platforma e mediave sociale zbuloi disa veçori në lidhje me përdorimin e GIF-s në efektin TikTok Screen Green.

Funksioni i ri ju jep mundësinë të zgjidhni një GIF nga një gamë e gjerë opsionesh për t'u përdorur si sfond. Megjithëse funksioni është i lehtë për t'u përdorur pasi të keni eksperimentuar me të, mund të duhen disa përpjekje për të marrë rezultatin që dëshironi.

Tiktok vjen me ndryshime këtë fundvit

Disa opsione argëtuese GIF përfshijnë momente të paharrueshme Real Housewives , Baby Yoda, këlysh të lezetshëm, meme klasike, Schitt's Creek , opsione SpongeBob SquarePants , GIF të Frozen të Disney-t dhe më shumë.

Tiranapost.al