Tech

Sa orë shpenzojnë në ditë njerëzit në telefon?

Sa orë shpenzojnë në ditë njerëzit në telefon?

Njerëzit shpenzojnë mesatarisht 4.8 orë në ditë në celularët e tyre. Ky është rezultat i monitorimit të aplikacionit App Annie.

TikTok është aplikacioni më i shkarkuar në mbarë botën, dhe përdoruesit shpenzuan 90% më shumë kohë atje krahasuar me vitin 2020.

Koha mesatare e shpenzuar në aplikacionet celulare ishte 4 orë e 48 minuta, 30% më shumë nga viti 2019. 1/3 e kohës, kur janë duke ecur, e kalojnë gjithsesi në celular.

Përdoruesit në Brazil, Indonezi dhe Korenë e Jugut i kalonin pesë orë në ditë. Për Shqipërinë nuk ka ende statistika.