Tech

Njerëzit do mund të marrin kredi në Apple

Njerëzit do mund të marrin kredi në Apple

Apple ka prezantuar së fundmi Apple Pay Later, e cila do t'i lejojë përdoruesit të ndajnë blerjet në katër pagesa.

Përdoruesit e Apple Pay Later do të jenë në gjendje të menaxhojnë, gjurmojnë dhe shlyejnë kreditë në portofolin e tyre Apple, tha kompania në një njoftim. Ata mund të aplikojnë për kredi prej 50 deri në 1000 dollarë dhe t'i përdorin ato për blerjet brenda aplikacionit dhe në internet nëpërmjet aplikacioneve që pranojnë Apple Pay.

Pagesat nuk kanë interes dhe tarifa.