Tech

Nga sot, Blackberry klasik nuk punon më

Nga sot, Blackberry klasik nuk punon më

Nëse e ke ruajtur në ndonjë cep të shtëpisë, më mirë hidhe. Blackberry nuk është më pjesë e sistemit Android. Kjo do të thotë se prej tij nuk do mund të dërgosh më asnjë mesazh. As nuk mund të hysh në internet dhe madhe as numrin e emergjencës nuk e telefonon dot

Ky lloj telefonin u krijua që në vitet '90 dhe pikun e tij të përdorimit e pati në 2012-ën me mbi 80 milionë përdorues.

Pika e tij më e fortë ishte siguria.

Kim Kardashian dhe Barack Obama janë dy nga fansat e këtij telefoni.