Tech

Modeli iPhone 13 Pro në versionin anti-plumb

Modeli iPhone 13 Pro në versionin anti-plumb

Telefoni iPhone njihet si një nga telefonat më të fortë dhe më të sigurt. Tashmë një telefon të tillë e gjeni dhe në versionin anti-plumb.

Kompania Caviar ka rimodeluar këta telefona dhe falë mbështjelljes me material titan mund t’i rezistojnë dhe plumbave.

Modeli iPhone 13 Pro në versionin anti-plumb

Modeli iPhone 13 Pro vjen me një çmim prej 6,370 Dollarë dhe është më i sigurt se çdo lloj telefoni tjetër.

Ky telefon inteligjent është i disponueshëm vetëm në një ngjyrë ‘Midnight Black’ dhe i mbuluar me armaturë anti-plumb të klasit 2 BR-2, e cila është mjaft e fortë për t’i bërë ballë një goditjeje pistolete.

Po ashtu ky telefon vjen dhe me një nivel tjetër sigurie, pasi nuk ka kamera, pasi shumë kërkojnë që të kenë sa më shumë privatësi.

Tiranapost.al