Tech

Galaxy Fit3, rëndësia e mirëqenies dhe një jete aktive

Galaxy Fit3, rëndësia e mirëqenies dhe një jete aktive

Sot gjithmonë e më shumë jemi të lidhur me pajisjet elektronike. Aparatët celularë, tabletët, ora si një pajisje e zgjuar dhe jo thjesht një aksesor, na vijnë në ndihmë me kryerjen e detyrave të thjeshta, deri tek ato më të komplikuarat. Të qenët multitasking në ditët e sotme, duket se është një 'must' dhe jo thjesht një zgjedhje dhe shpesh rendja pas punës bën që ta lemë shëndetin pas dore. Megjithatë Samsung po ofron mënyra të reja dhe të përshtatshme për të ndihmuar përdoruesit të kuptojnë dhe të ndërmarrin veprime për një shëndet dhe mirëqenie më të mirë, çdo ditë dhe çdo natë. Galaxy Fit3, ora inteligjente më e fundit prezantuar nga Samsung është krijuar për të ndihmuar përdoruesit të ndërtojnë zakone më të shëndetshme gjatë përditshmërisë së tyre e jo vetëm. Ky aksesor i ri fitnesi sjell teknologjinë e avancuar të monitorimit të shëndetit të Samsung, duke frymëzuar të gjithë të ndihen më mirë dhe të adoptojnë një mënyrë jetese më të shëndetshme.

Galaxy Fit3, rëndësia e mirëqenies dhe një jete aktive

Të monitoruar 24h/24: Mbajtja nën kontroll e parametrave shëndetësore ditën dhe natën

Samsung gjithmonë i ka dhënë përparësi mirëqenies së gjumit, duke fuqizuar përdoruesit të kuptojnë modelet e tyre dhe të ndërtojnë zakone më të shëndetshme me mjetet e përparuara të monitorimit të gjumit. Ky angazhim reflektohet në Galaxy Fit3. Përdoruesit mund të mbajnë me lehtësi Galaxy Fit3 gjatë gjithë natës, ndërsa ai gjurmon modelet e tyre të gjumit, madje duke zbuluar gërhitjen dhe duke monitoruar nivelet e oksigjenit në gjak për të ofruar matje më të detajuara. Bazuar në modelet individuale të gjumit, Galaxy Fit3 u ofron përdoruesve një Sleep Coaching të personalizuar me njohuri kuptimplote që i ndihmojnë ata të kuptojnë më intuitivisht gjumin e tyre, duke i shtyrë ata të bëjnë ndryshime pozitive. Gjatë ditës, Galaxy Fit3 i lejon përdoruesit të mbajnë vëzhgojnë aktivitetet e tyre të përditshme. Përdoruesit mund të gjurmojnë mbi 100 lloje stërvitjesh në çdo kohë, kudo dhe të rishikojnë lehtësisht të dhënat e tyre të ushtrimeve, duke i inkurajuar ata të qëndrojnë të motivuar për të arritur qëllimet e tyre. Galaxy Fit3 u jep përdoruesve një kuptim edhe më të përgjithshëm të shëndetit të tyre, duke ofruar metrika shëndetësore që përfshijnë rrahjet e zemrës.

Galaxy Fit3, rëndësia e mirëqenies dhe një jete aktive

Qëndrimi i sigurt dhe i ndërlidhur në ekosistemin Galaxy

Për t'u ofruar përdoruesve një rrjet sigurie, veçoritë e sigurisë duke përfshirë Zbulimin e Rënies dhe Emergjenca SOS janë shtuar rishtazi në Galaxy Fit3. Kur zbulohet një rënie jonormale, Galaxy Fit3 u jep përdoruesve mundësinë që të telefonojnë menjëherë shërbimet e urgjencës për të marrë mbështetjen mjekësore në kohën e duhur. Kur përdoruesit janë në urgjencë, ata mund të dërgojnë një SOS menjëherë duke shtypur pesë herë butonin anësor. Përdoruesit e Galaxy Fit3 mund të përdorin gjithashtu një sërë aftësish brenda ekosistemit të ndërlidhur Samsung Galaxy, për një përvojë të përmirësuar. Përdoruesit mund të përdorin Galaxy Fit3 si një kontrollues pikërisht në kyçin e dorës, jo vetëm si një mjet për kamerën e smartfonit të tyre kur shkrepin foto dhe vendosin kohëmatës, por edhe për të luajtur dhe kontrolluar mediat në pajisjen e tyre të ndërlidhura. Për një përvojë të qetë, kur përdoruesit nuk duan të shqetësohen ose të përgatiten për të fjetur, ata mund të sinkronizojnë automatikisht modalitetet midis Galaxy Fit3 dhe telefonit inteligjent të ndërlidhur. Nëse një telefon inteligjent është vendosur gabimisht, përdoruesit mund ta lokalizojnë lehtësisht me veçorinë Find My Phone në Galaxy Fit3, ose anasjelltas.

Galaxy Fit3, rëndësia e mirëqenies dhe një jete aktive

Dizajn jo vetëm elegant, por edhe efikas

Ora është e lehtë dhe me një dizajn të hijshëm, e përshtatshme për çdo moment të ditës dhe jo vetëm gjatë kohës kur ju bënni sport. Galaxy Fit3 është projektuar me një trup alumini dhe një ekran 1.6 inç, 45% më i gjerë se modeli i mëparshëm, duke e bërë më të lehtë për përdoruesit të kontrollojnë njohuritë e detajuara me një shikim. Përdoruesit mund ta inkorporojnë Galaxy Fit3 në stilin e tyre të jetesës me lehtësi falë jetëgjatësisë së tij të gjatë të baterisë që mund të zgjasë deri në 13 ditë. Ata mund të personalizojnë gjurmuesin e tyre dhe ta bëjnë atë më elegant duke zgjedhur faqen e tyre të preferuar të orës nga mbi 100 opsione ose duke vendosur fotot e tyre si sfond. Përdoruesit gjithashtu mund të përziejnë pa mundim grupet për të plotësuar modën dhe rutinat e tyre të përditshme me një buton me një klikim.

Galaxy Fit3, rëndësia e mirëqenies dhe një jete aktive