Stil jete

Video/ Zbulohet dekori i Krishtlindjeve në Shtëpinë së Bardhë

Video/ Zbulohet dekori i Krishtlindjeve në Shtëpinë së

Zonja e Parë Jill Biden zbuloi dekorin e festave brenda Shtëpisë së Bardhë me temë “Magji e gëzim”.

Dekorimet, të cilat përfshinin 33,892 zbukurime dhe 142,425 drita festash, u instaluan gjatë një jave, me ndihmën e më shumë se 300 vullnetarëve. Shtëpia e Bardhë pret që rreth 100,000 njerëz të vizitojnë gjatë sezonit të festave.