Stil jete

Video/ Nuk është miting, është radha që po mbajnë njerëzit në Dubai për të blerë iPhone 15

Video/ Nuk është miting, është radha që po mbajnë

Kjo video është regjistruar në një nga qendrat tregtare më të mëdha në botë.

Dalja në treg e iPhone 15 u prit me entuziazëm dhe shumica e njerëzve vrapuan për ta blerë të parët. Kështu holli përpara dyqanit nuk mjaftoi, por radha shkoi deri në katin e dytë të ndërtesës.


Këto pamje, edhe njëherë vërtetojnë dobësinë që përdoruesit kanë për iPhone dhe popullatitetin.

Arsyen pastaj përse e zgjedhin, mund ta gjeni edhe në intervistën e Valon Asanit në podcast-in ZëMeMirën.

"Pse duan të gjithë të kenë iPhone-in më të ri? Sepse ata kanë arritur ta sheshin vizionin se kush është ai person me këtë produkt. Domethënë shitja ndodh me vizion", tha Valonit dhe për më gjatë kliko linkun.