Stil jete

Video/ Nga Ema Andrea, tek Linda Rama. Një mesazh 8 marsi për ty

Video/ Nga Ema Andrea, tek Linda Rama. Një mesazh 8 marsi për ty

“Hapi Udhë vajzave”, kështu quhet fushata të cilës i janë bashkuar përmes një mesazhi frymëzues disa nga gratë e njohura të televizionit, shoqërisë civile, politikës.

Nga Ema Andrea, tek Luljeta Bozo, Linda Rama, Vera Bekteshi, Brunilda Lahe, Mariza Ikonomi e deri tek Marjana Kondi e Evis Kushi të gjitha plotësojnë njëra-tjetrën dhe i lënë vend njëra-tjetrës në komunikimin e mesazhit, ashtu si edhe vetë emri: Hapi udhë vajzave.


8 marsi nuk është festë, është Dita e Gruas. Festa do të fillojë kur barazia në punë, paga, familje, të jetë arritur.