Stil jete

Vendimi im më i keq në jetë dhe frika më e madhe

Vendimi im më i keq në jetë dhe frika më e madhe

Blogerja e njohur italiane, Chiara Ferragni ka qenë e ftuar në një intervistë për Vanity Fair Italy. Më poshtë janë disa nga përgjigjet më interesante.

Vendimi më i keq që ke marrë në jetë?

Vendimi më i keq që kam marrë në jetë ishte të shkoja në Los Angeles sepse isha shumë larg familjes time dhe miqve të mi më të dashur.

Frika më e madhe?

Frika ime irracionale më e madhe është ndjesia e mos të ndjerit mjaftueshëm dhe mos të bërit mjaftueshëm.

Për çfarë gënjen

Gënjej në argumente të vogla me fëmijët e mi si për shembull për Krishtlindjet, gënjeshtra të bardha.