Stil jete

Udhëtoni me partnerin për herë të parë: Çfarë (s)duhet  të bëni

Udhëtoni me partnerin për herë të
Pavarësisht nëse je personi që dëshiron thjesht të pushojë dhe të shtrihet në plazh (nëse ka një afër), është e rëndësishme të mbani mend disa gjëra kur të keni kurrë nuk keni udhëtuar me dikë më parë, veçanërisht me partnerin tuaj. Më poshtë keni një listë:

Duhet të bësh:

Kompromisoni prioritetet tuaja kryesore

Secili nga ju duhet të bëjë një listë të tre vendeve tuaja kryesore të zbulueshme dhe të siguroheni që të shkoni në të gjashtë. Shënim: kjo mund të ndryshojë në varësi të kohëzgjatjes së udhëtimit tuaj, por ju e keni idenë.

Jini të durueshëm me njëri-tjetrin

Thënia, "Durimi është çelësi që zgjidh të gjitha problemet" nuk mund të jetë më i vërtetë kur jeni në një udhëtim dhe keni filluar të mërziteni pak me personin me të cilin jeni.

Bëni foto së bashku

Mos jini personi që nuk dëshiron të bëjë foto. Sido që të jenë, nuk do të pendoheni që këto kujtime i keni të arkivuara diku.

Merrni pjesë në aktivitete të reja

Keni udhëtuar për një arsye, kështu që përjetoni atë plotësisht. Ju nuk dëshironi të ktheheni në shtëpi me ndonjë keqardhje që nuk keni bërë diçka.

Krijoni përvoja argëtuese në udhëtim

Mos ia ngarkoni të gjithë peshën dhe përgjegjësinë për të gjetur gjëra argëtuese për të bërë personit me të cilin jeni. Bëni pak kërkime përpara se të largoheni dhe mbani gjërat në mëngë. Ju nuk do të pendoheni dhe ata do ta vlerësojnë atë.

Mbuloni faturën herë pas here

Kjo mund të jetë e ndërlikuar, por nëse jeni në gjendje ta mbuloni faturën një ose dy herë gjatë udhëtimit tuaj, atëherë bëjeni.

S’duhet të bësh:

Debatoni për gjëra të parëndësishme si ku do të hani

Është ushqim, jo ??fundi i botës.

Mos i thuaj jo aventurave

Jini të hapur ndaj përvojave të reja. Thjesht mund ta shijoni më shumë nga sa prisnit.

Rrëmujë

Mundohu të mos bësh shumë rrëmujë, sidomos nëse je me partnerin.

Mos u ankoni për gjërat më të vogla

Por, por … jo. Ky ndonjëherë mund të jetë një faktor përcaktues midis dy njerëzve.

Mos rrini në telefonin tuaj gjatë gjithë kohës

Po, pse e bëtë udhëtimin nëse do të jeni të ngjitur pas telefonit tuaj (ndoshta duke kontrolluar gjërat që po ndodhin në shtëpi ...)? Sigurisht, bëni shumë foto, por qëndroni të pranishëm.

Tiranapost.al