Stil jete

Truke psikologjike që ju bëjnë të dukeni më të dëshirueshëm gjatë takimeve

Truke psikologjike që ju bëjnë të dukeni më të
Jeni gjithmonë skeptik për sjelljen perfekte ndaj një takimi romantik? Nuk je vetem. Të gjithë duan të duken tërheqës, të përsosur dhe një person pozitiv në një takim. Epo ka disa truke fiziologjike që ju ndihmojnë të dukeni të sjellshëm, të mahnitshëm dhe një person i mrekullueshëm! Mbajtja e një strategjie të mirë në mendje është gjithmonë mënyra për të arritur lojën e takimeve. Pra, le t'i hedhim një sy këtyre trukeve që mund t'ju ndihmojnë të jeni më të dëshirueshëm dhe tërheqës për njerëzit.

Tone të ngrohta

Studimet sugjerojnë se temperatura luan një rol të madh në tërheqjen. Nëse visheni me ngjyra të ftohta ose porositni pije të ftohta do t'ju bëjë të dukeni të ashpër ose të paarritshëm. Por nëse vishni ngjyra më të ngrohta, atëherë takimi juaj ka më shumë gjasa të ndihet më i rehatshëm.


Mos flisni për gjëra negative

Shmangni të flisni për tiparet negative të një personi. Pavarësisht se sa e vërtetë është, mos i përshkruani të tjerët me fjalë të ashpra para takimit tuaj. Zgjedhja e fjalëve tregon shumë për personalitetin tuaj. Pra, flisni për aspektet pozitive të njerëzve kur takoni dikë.

Bëhuni misterioz

Mos u hapni shumë, në ditët e para. Merrni kohën tuaj për të njohur partnerin tuaj. Zbuloni pak informacion për ju ditë pas dite, pasi kjo i lë partnerit tuaj shumë mister se kush jeni. Dhe misteri tërheq gjithmonë dëshirën dhe vëmendjen.

Thoni emrin e personit që po dilni një ose dy herë

Nëse e keni harruar, kërkoni mënyra për të kujtuar emrin e partnerit tuaj. Është gjithashtu e këshillueshme që të thoni emrin e partnerit tuaj një ose dy herë gjatë takimit, sepse duke e thënë ngadalë dhe pak sensualisht mund t'ju bëjë menjëherë tërheqës.

Komplimente të sinqerta

Kontakti me sy është rregulli i pashprehur për tërheqjen. Megjithatë, ju gjithmonë mund të vini re ngjyrën e syve të partnerit tuaj herën e parë që e shihni atë. Më pas mund ta përmendni rastësisht me një kompliment. Kjo sigurisht që do t'i befasojë ata dhe nga ana tjetër, do t'ju bëjë edhe më të dëshirueshëm.

Tiranapost.al