Stil jete

Trendi i buzëkuqit vjeshtë/dimër 2022-2023 është i guximshëm

Trendi i buzëkuqit vjeshtë/dimër 2022-2023 është i

Me ardhjen e stinëve më të ftohta, make-up-i përshtatet me temperaturën dhe në këtë mënyrë përqafon nuancat më të errëta dhe më intensive të ngjyrave. Sa i përket grimit të buzëve, trendi i sezonit është “ buza e guximshme ”.

Trendi i buzëkuqit vjeshtë/dimër 2022-2023 është i

Në thelb janë buzët ato që bëhen protagoniste absolute të make-up-it falë ngjyrave të errëta dhe mbështjellës , si e kuqja burgundy.

Trendi i buzëkuqit vjeshtë/dimër 2022-2023 është i

Pra, nëse këtë verë buzët ishin të ngjyrosura me ngjyra të ndezura dhe tekstura të ndezura dhe me shkëlqim, në dimër ne disi i kthehemi "zakoneve të vjetra" dhe themeleve të make-up-it: e kuqja, në të gjitha variacionet e saj.

Trendi i buzëkuqit vjeshtë/dimër 2022-2023 është i