Stil jete

Tetë truke për të përballuar valën e të nxehtit

Tetë truke për të përballuar valën e të nxehtit

Shumë valë të nxehti janë regjistruar në 2022-shin. Edhe në ato vende që ka pasur gjithmonë temperatura të ulëta, këtë vit problemet me klimën e ngrohjen globale po ndihen si asnjëherë.

Bright Side ka disa këshilla, si ta bësh vapën të mos ndihet aq shumë.

Mbajini të mbyllura perdet që të mos hyjë dielli.

Tetë truke për të përballuar valën e të nxehtit

Krijoni një sistem ajri të kondicionuar me freskuese dhe akull përpara.

Tetë truke për të përballuar valën e të nxehtit

Sigurohuni që t'i bëni blerjet herët gjatë ditës që mos të dilni në vapë.

Tetë truke për të përballuar valën e të nxehtit

Shmang kafenë dhe pi ujë sa më shumë.

Tetë truke për të përballuar valën e të nxehtit

Mos bëni ushtrime, vrap dhe palestër në orët e pikut.

Tetë truke për të përballuar valën e të nxehtit

Mos harro të mbrohesh nga dielli.

Tetë truke për të përballuar valën e të nxehtit

Ha ushqime që kanë shumë vitamina.

Tetë truke për të përballuar valën e të nxehtit

Vishu mirë me rroba të lehta dhe materiale pambuku.

Tetë truke për të përballuar valën e të nxehtit

Tiranapost.al