Stil jete

Testi që zbulon dobësinë tënde më të madhe

Testi që zbulon dobësinë tënde më të madhe

Mjafton të thuash çfarë pe të parën për të zbuluar dobësinë tënde më të madhe.

Nëse pe një burrë të lidhur

Nëse gjëja e parë që keni parë në imazh është një njeri i lidhur, ju jeni një person që keni vështirësi në marrjen e vendimeve. Keni frikë se mos bëni një gabim dhe qëndroni gjithnjë në vend numëro pikërisht për këtë arsye. Ndoshta keni arritur një periudhë të rehatshme në jetën tuaj, ku keni mbuluar nevojat tuaja themelore dhe pak a shumë, keni arritur disa nga qëllimet tuaja. Por ju duhet të rrezikoni të dilni nga zona e rehatisë nëse vërtet dëshironi të kapni majat. Ai që nuk rrezikon, nuk fiton.

Gardhin

Nëse gjëja e parë që tërhoqi vëmendjen tuaj ishte gardhi, vështirësia juaj më e madhe është të lidheni me të tjerët. Ju jeni një person disi hermetik dhe është e vështirë ta hapni zemrën për të tjerët. Mund të preferoni vetminë e shtëpisë tuaj sesa të jetoni të rrethuar nga njerëz. Por e vërteta është se kur bëhet fjalë për të shprehur ndjenjat tuaja të vërteta, ju jeni një kockë e vështirë për t`u thyer. Kjo ju kufizon kur bëhet fjalë për të gjetur dikë, pra dashurinë e vërtetë. Ju duhet të përpiqeni të jeni pak më të hapur: mos kini frikë se do të lëndoheni, gjithmonë do të fitoni më shumë sesa të humbni.

Varka

Nëse gjëja e parë që keni parë në imazh është varka, dobësia juaj më e madhe është se jeni shumë kërkues. Ju aspironi për përsosmërinë dhe nuk është diçka e keqe si një ideal. Ju nuk pranoni më pak dhe kjo ju bën shumë të stresuar. Në fakt, askush nuk është perfekt, madje as ti, thjesht sepse je njeri. Mundohuni të silleni si të tillë dhe jo si një makineri që duhet të jetë 100% efikase. Ju jeni një person me mish dhe kocka dhe herët ose vonë presioni që i bëni vetes do t'ju sjellë pasoja negative. Jetoni dhe shijoni momentin.

Një Kafkë

Nëse gjëja e parë që keni parë në imazh është kafka, problemi juaj kryesor është se shqetësoheni shumë për gjërat. Ekziston një moment kur shqetësimi është i shëndetshëm: ju ndihmon të vlerësoni situatat dhe të veproni me kokën tuaj. Por ju po jetoni të mbërthyer pas shqetësimeve tuaja. Pra, në vend që të veprosh për më të mirën, bëj më të keqen: mos bëj asgjë. Ç’kuptim ka të shqetësohesh për gjithçka nëse nuk ndryshon asgjë? Ju duhet të mësoni të relaksoheni dhe të besoni më shumë: kur të vijë koha, do të dini se çfarë të bëni dhe të përballeni me problemet.