Stil jete

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur gabimet?

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës është gati. Gjithçka që duhet të bësh është të shikosh me vëmendje fotot dhe të gjesh në kohë rekord çfarë nuk shkon. Mund ta luash me miqtë, me kronometër dhe të zgjidhni më pas syshqiponjën e grupit.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Përgjigjet:

Fëmija ka veshur pantallona prej druri.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Ora i ka numrat gabim.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Revista është me kokë poshtë.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Hëna në mes të diellit e të ditës.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Flokët e vajzës ikin në drejtim të kundërt me erën.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Keku s`ka pjatë.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Zebra mes kuajve.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Gjirafa po noton.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Ka një peshk në dritën e semaforit.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Një pulë po fluturon.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Në tualet ka shumë objekte të kuzhinës.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Për top kanë marrë portokallen.

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Po elefanti ç`bën këtu?

Testi i fundjavës/ Sa i vëmendshëm je për të gjetur

Tiranapost.al