Stil jete

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Kanë kaluar mbi dy dekada që nga fundi tragjik i Lady Diana-s, por ende ka kuriozitet kur shkruhet për të. Sidomos kur bëhet fjalë për stilin e saj apo për përpjekjet e grave të ndryshme për ta kopjuar. Në këtë rast, interesi është edhe më i lartë, pasi Diana është kopjuar edhe nga Camilla, gruaja që Charles nuk reshti së e dashuruari as gjatë martesës me Diana-n e me të cilën ai jeton sot.

Me supet jashtë

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Pink dhe perla

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Blu, perla dhe safir

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Jakë e gjerë, bezhë

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Perla dhe kapelë e madhe

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Pak a shumë ngjashëm

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Fustan i kuq

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Ja edhe këtu

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Jaka identike dhe shpatullat e mëdha

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

E bardhë si nuse

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Bezhë dhe kaki

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Me të zeza dhe vello zije në takim me Papën

Të gjitha herët që Camilla kopjoi Lady Diana-n

Tiranapost.al