Stil jete

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën gjë më shumë se një herë dhe këto foto e dëshmojnë

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Në 2010, Eva Mendes veshi të njëjtin fustan për 2 ditë me radhë. Dhe ndërsa për ne njerëzit e thjeshtë, kjo ndodh shpesh, por me siklet të madh, për disa të famshëm, nuk është problem.

Këto foto të 12 të famshmëve i dëshmojnë disa raste.

Tiffany Haddish në mars 2018 dhe në qershor 2018

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Jane Fonda më 11 nëntor 2019 dhe më 14 nëntor 2019

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Mindy Kaling në shkurt 2013 dhe në prill 2013

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Cate Blanchett në 2015 dhe në 2020

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Helen Mirren në gusht 2014 dhe në shtator 2014

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Kate Moss në 2012 dhe në 2014

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Arianna Huffington në shkurt 2013 dhe në prill 2013

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Sophia Loren në 2009 dhe në 2010

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Eva Mendes më 28 tetor 2010 dhe më 29 tetor 2010

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Cher në 2002 dhe në 2010

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën

Të famshmit nuk e kanë problem ta veshin të njëjtën