Stil jete

Si ta dalloni nëse partneri juaj është egoist? 

Si ta dalloni nëse partneri juaj është egoist?

Ka raste që është e vështirë të kuptosh që po dilni me një person egoist sidomos kur ai e mban shumë mirë të fshehur.

Ai është tërheqës, në përgjithësi i këndshëm dhe besnik, dhe, çuditërisht, ai dëshiron të njëjtat gjëra që ju dëshironi, kështu që kur shfaqet egoizmi i tij, ju e gjeni veten duke justifikuar se është në rregull dhe duke shtypur atë që në të vërtetë nuk është në rregull.

Këtu janë pesë shenja që tregojnë se po dilni me dikë egoist.

Gjithçka ka të bëjë me orarin e tij.

Tani, në disa raste, për shkak të punës së tij, marrëdhënia juaj mund të duhet të sillet rreth orarit të tij, në mënyrë që të funksionojë. Kjo është shumë e ndryshme nga dikush që nuk pyet kurrë se çfarë është në axhendën tuaj dhe thjesht ju tregon disponueshmërinë e tij me shpresën se ju do të përshtateni me kohët që funksionojnë për të, pa asnjë mirënjohje ose vlerësim për fleksibilitetin tuaj.

Gjithçka ka të bëjë me dhomën e gjumit.

Ai bën atë që i pëlqen atë dhe pret që ju të bëni atë që i pëlqen atij, dhe ju e gjeni veten duke lënë më shumë se çfarë po merrni.

Ai nuk pyet për ditën tuaj.

Ose ndoshta e bën, por kur përpiqesh të ndash, e di se po bie në vesh të shurdhër. Ai nuk bën përpjekje ose nuk shpreh interes për atë që po ndani ose nuk ka ndonjë gjë për të ofruar për një temë ose ngjarje që është e rëndësishme për ju.

Ju e gjeni veten duke bërë kryesisht gjërat që ai dëshiron të bëjë.

Ndoshta jeni duke shkuar rregullisht në restorantin e tij të prferuar, ose ju e gjeni veten duke u shfaqur shumë më tepër në eventet që i përkasin atij, familjes dhe miqve të tij, mbi tuajat.

Nevojat tuaja nënçmohen ose hidhen poshtë.

Ju po kërkoni të ndiheni e dëgjuar. Dhe herë pas here. Ju shprehni shqetësimet tuaja se marrëdhënia ka tendencë të jetë e gjitha rreth tij dhe nevojave të tij, dhe ai thjesht nuk dëshiron ta dëgjojë atë, të dëgjojë TY, dhe për këtë arsye nuk i intereson të bëjë ndryshime që do t'ju ndihmojnë të ndiheni sikur jeni më shumë pjesë e një familjeje.