Stil jete

Si seriali ‘Succession’ po kthehet në një Real Estate luksoz?

Si seriali ‘Succession’ po kthehet në një Real Estate

Shumë filma dhe seriale portretizojnë jetë të pasura në ekstrem, por pak e kanë pasur efektin e “Succession”.

Si seriali ‘Succession’ po kthehet në një Real Estate

Skenat e serialit realizohen në apartamentet rooftop, pra në katet e fundit të shtëpive luksoze të pallateve Hamptons, arreduar me shije, që injorohen nga personazhet, por jo nga publiku.

Si seriali ‘Succession’ po kthehet në një Real Estate

Dashur pa dashur, seriali ka shërbyer si një Real Estate luksi, duke vepruar si një lloj reklame de facto për pronat e paluajtshme.

Këdo që ka ndjekur serialin në HBO nuk do ta habiste lajmi se katër apartamente ku është xhiruar “Succession” janë shitur së fundmi si buka e ngrohtë. Jo për pak, por për 45 milionë dollarë.

Disa nga fotot e ambienteve i gjen më poshtë.

Si seriali ‘Succession’ po kthehet në një Real Estate

Si seriali ‘Succession’ po kthehet në një Real Estate

Si seriali ‘Succession’ po kthehet në një Real Estate

Si seriali ‘Succession’ po kthehet në një Real Estate

Si seriali ‘Succession’ po kthehet në një Real Estate

Si seriali ‘Succession’ po kthehet në një Real Estate

Tiranapost.al