Stil jete

Si duken 10 të famshëm me flokët e tyre natyralë

Si duken 10 të famshëm me flokët e tyre natyralë
Flokët, përveçse janë një atribut që nxjerrin në pah bukurinë e dikujt, janë bërë një shprehje e rëndësishme e personalitetit. Ngjyra kafe, bjonde, flokë të gjata ose të shkurtra; opsionet janë të pafundme kur bëhet fjalë për t'i dhënë një kthesë pamjes dhe për të gjetur idealen. Në rastin e disa VIP-ave, ata janë ndjerë shumë rehat me ndryshimet e tyre.

Më poshtë keni ndryshimet që disa VIP-a kanë bërë te flokët e tyre dhe pamjen origjinale

1. Ariana Grande ndryshoi stil pasi dëmtoi flokët origjinale

Si duken 10 të famshëm me flokët e tyre natyralë

2. Sarah Jessica Parker ka më shumë se 25 vjet që është bjonde.

Si duken 10 të famshëm me flokët e tyre natyralë

3. Nicole Kidman është një flokëkuqe natyrale.

Si duken 10 të famshëm me flokët e tyre natyralë

4. Jennifer Aniston gjeti pamjen e saj ideale më shumë se 2 dekada më parë.

Si duken 10 të famshëm me flokët e tyre natyralë

5. Gwen Stefani është mbretëresha bionde platin.

Si duken 10 të famshëm me flokët e tyre natyralë

6. Reese Witherspoon ka qenë në fakt një brune

Si duken 10 të famshëm me flokët e tyre natyralë

7. Jennifer Lopez dhe kacurrelat e saj

Si duken 10 të famshëm me flokët e tyre natyralë

8. Leighton Meester gjeti ngjyrën e saj ideale falë Gossip Girl

Si duken 10 të famshëm me flokët e tyre natyralë