Stil jete

Shtëpia e Bardhë u zbukurua për festa dhe kjo është tema e këtij viti

Shtëpia e Bardhë u zbukurua për festa dhe kjo është

Shtëpia e Bardhë u zbukurua për festat e fundvitit. Fotot e para janë publikuar tashmë.

Me dekorimin si çdo vit, sipas traditës, është marrë Zonja e Parë, Jill Biden.

Shtëpia e Bardhë u zbukurua për festa dhe kjo është

Shtëpia e Bardhë u zbukurua për festa dhe kjo është

Shtëpia e Bardhë u zbukurua për festa dhe kjo është

Shtëpia e Bardhë u zbukurua për festa dhe kjo është

“Dhurata nga zemra”, kjo është tematika e këtij viti.

Shtëpia e Bardhë u zbukurua për festa dhe kjo është

Shtëpia e Bardhë u zbukurua për festa dhe kjo është

Ideja e saj ishte të shfaqte gjërat që na bashkojnë dhe na shërojnë.

Planifikimi për zbukurimet e festave ka nisur që gjatë muajve të verës.