Stil jete

Shprehjet më të bukura të filmave për dashurinë. Një përdore që nesër

Shprehjet më të bukura të filmave për dashurinë.

Tekstin për mesazhin e Shën Valentinit apo shënimin në pusullë mund ta huazosh nga filmat. Më poshtë gjen disa shprehje të bukura, marrë nga historitë më romantike.

Shprehjet më të bukura të filmave për dashurinë.

Askush s`mund ta vërë ‘Baby’-in në ndonjë cep.

Shprehjet më të bukura të filmave për dashurinë.

Unë jam një vajzë e thjeshtë që po qëndroj para një djali dhe po i kërkoj të më dojë.

Shprehjet më të bukura të filmave për dashurinë.

A beson tek unë?

Shprehjet më të bukura të filmave për dashurinë.

Për mua, ti je perfekte.

Shprehjet më të bukura të filmave për dashurinë.

Më kërko çfarë dëshiron të jem për ty, dhe i tillë do jem.

Shprehjet më të bukura të filmave për dashurinë.

Le ta pranojmë dashurinë që mendojmë se meritojmë.

Shprehjet më të bukura të filmave për dashurinë.

Të dua deri në vdekje… kështu siç je!

Shprehjet më të bukura të filmave për dashurinë.
"Një plak i mençur më tha një herë se nëse një burrë dëshiron të jetë me një grua mund ta arrijë me çdo kusht këtë".